Saha

Varastokentäntie 68, 53200 Lappeenranta

Lounaslista viikko 44

Maanantai 26.10.

Kaalikääryleitä (L, G) ja ruskeaa kastiketta (L, G) 7,10€ / 8,10€

Mansikka-banaanismoothie (L, G)

Tiistai 27.10.

Jauhelihakastiketta (L, M) 7,10€ / 8,10€

Herukkakiisseliä (L, M, G)

Keskiviikko 28.10.

Possun kassleria (L, G) 7,70€ / 8,80€

Omenakiisseliä (L, M, G)

Torstai 29.10.

Broileripyöryköitä (L) ja curry-majoneesikastiketta (L, G) 7,10€ / 8,10€

Hernekeittoa (L, M, G) 4,80€ / 5,40€

Pannukakkua (L) hilloa ja kermavaahtoa (L, G)

Perjantai 30.10.

Palapaistia (L) 7,10€ / 8,10€

Mariannemoussea (G)

 

 

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


ISS Food Services

ISS Food Services on Suomen neljänneksi suurin henkilöstöravintola- ja ateriapalvelutoimija. Ruokahetki ravintolassamme on elämys kaikille aisteille.

Pidämme huolen siitä, että sen ravintoloissa on tarjolla ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka on suomalaisista raaka-aineista valmistettua ja vastuullisesti tuotettua. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassa, aina tavarantoimittajien valinnasta ruoan valmistukseen ja hävikin minimointiin. Ravitsemussuositukset ja ympäristövaikutukset huomioidaan aterioiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Suomalainen ruoka tukee samalla suomalaista työtä.Meillä tarjotaan aina 100%:sti suomalaista lihaa, 100%:sti suomalaisia kananmunia, sekä 100%:sti suomalaiseen viljaan leivottua leipää.

ISS Food Services on osa ISS:n palvelukokonaisuutta, jonka tavoitteena on huolehtia niin kiinteistöjen kuin niiden käyttäjien hyvinvoinnista, palvelupolkumme jokaisessa vaiheessa.